VRAGEN?

VEELGESTELDE VRAGEN VOOR FIETSERS

Fietsers konden zich t.e.m. 27 april inschrijven voor de #ikfietsnaarhetwerk-dag en mee fietsen op donderdag 27 april. De volgende #ikfietsnaarhetwerk-dag vindt plaats op donderdag 25 april 2024. Inschrijven kan gewoonlijk vanaf maart.

Deelnemers konden bij de inschrijving vrijblijvend een bedrag doneren aan de twee goede doelen ‘Habbekrats vzw’ en ‘Natuurhulpcentrum vzw’. Ook bedrijven hebben het goede doel gesteund met een gift. Cyclis Bike Lease verdeelt het ingezameld bedrag 50/50 en zal dit doorstorten naar de goede doelen.

Wil jij jezelf inzetten als ambassadeur volgend jaar en zoveel mogelijk mensen overtuigen om te fietsen? Laat je gegevens hier achter en wij informeren je over het ambassadeursschap.

Je kan hier zien hoeveel collega’s hebben meegefietst op donderdag 27 april. Moeten de inschrijvingen in jouw bedrijf gebundeld worden? Laat het ons weten via info@ikfietsnaarhetwerk.be.

Ook als je thuiswerkt op de #ikfietsnaarhetwerk-dag, kan je deelnemen. Thuiswerkers kunnen tijdens het inschrijven aanvinken dat ze een “symbolische rit” doen.

Habbekrats vzw heeft 17 huizen ingericht in België waar kwetsbare kinderen en jongeren terecht kunnen voor vriendschap en hulp. Habbekrats zal met het ingezameld bedrag zomerkampen organiseren zodat de kinderen kunnen ontsnappen aan hun moeilijke thuisomgeving en kunnen genieten tijdens de vakantie.

Sinds 2023 zamelen we ook geld in voor het Natuurhulpcentrum, een opvangcentrum voor zieke en gewonde wilde inheemse dieren. Daarnaast vangen ze ook vanuit heel Europa in beslag genomen of gedumpte exotische dieren tijdelijk op. De vraag tot opvang stijgt en het Natuurhulpcentrum zal het geld gebruiken om de uitbreiding te bekostigen.

Als jouw donatie €40 of meer bedroeg zal ofwel Habbekrats ofwel het Natuurhulpcentrum jou een fiscaal attest bezorgen. Niet vergeten: je ontvangt dit attest pas vanaf februari 2024. Heb je hierover vragen? Neem contact op met ons via info@ikfietsnaarhetwerk.be

Wil je je alvast aanmelden voor volgend jaar? Contacteer ons vrijblijvend via info@ikfietsnaarhetwerk.be.

VEELGESTELDE VRAGEN VOOR BEDRIJVEN

De fietsers binnen jouw bedrijf konden zich t.e.m. 27 april individueel inschrijven via de website.

Je kan als bedrijf de campagne van 2024 een extra hart onder de riem steken door sponsor te worden. Interesse in een partnership? Laat je gegevens hier achter.

Bedrijven konden tot en met 27 april een donatie doen aan de hand van een overschrijving. We zamelen met de campagne van 2024 ook weer geld in voor het goede doel.

Veel bedrijven beloonden hun deelnemers met een lekker gezond ontbijt of fruit op de #ikfietsnaarhetwerk-dag. Sommige bedrijven deelden fluohesjes of andere gadgets uit.

Heeft jouw bedrijf zo’n actie gedaan? Tag ons in jouw foto’s!

Geef ons een seintje via info@ikfietsnaarhetwerk.be en wij bundelen de inschrijvingen.

Andere vraag? Contacteer ons via onderstaand formulier of 011 730 115.

CONTACT

Naam
Heb je een vraag of een opmerking? Laat het ons weten.