VRAGEN?

VEELGESTELDE VRAGEN VOOR FIETSERS

Schrijf je in via de website en fiets mee op donderdag 27 april. Zo eenvoudig is het!

Het bedrag dat je doneert bij je inschrijving gaat automatisch naar onze 2 goede doelen ‘Habbekrats vzw’ en ‘Natuurhulpcentrum vzw’. Dat kan bijvoorbeeld je fietsvergoeding van die dag zijn of hetgeen je bespaart op brandstof.

Fiets je niet naar het werk? Ook dan kan je eenvoudig een bedrag doneren via deze pagina of door rechtstreeks een overschrijving te doen naar dit rekeningnummer: BE43 0689 3508 7101

Cyclis Bike Lease, de door de organisator Cyclis Bike Lease 50/50 verdeeld tussen het Natuurhulpcentrum en Habbekrats.

Je kan het promomateriaal hier downloaden en dit zoveel mogelijk verspreiden. Je kan dit ook afdrukken om te verdelen onder je collega’s, vrienden en familie. Fietsen jullie met een aantal collega’s mee? Maak dan een leuke foto samen en tag ons. Wie weet, verschijnen jullie op onze website.

Laat zeker ook op sociale media weten dat jij meedoet met #ikfietsnaarhetwerk!

Je kan je ook aanmelden om volgend jaar een van onze ambassadeurs te worden. Je ontvangt dan een promopakket aan huis en leuke gadgets en spoort hiermee zoveel mogelijk mensen aan om deel te nemen!

Je kan hier op ieder moment de deelnemerslijst raadplegen. Moeten de inschrijvingen in jouw bedrijf gebundeld worden? Laat het ons weten via info@ikfietsnaarhetwerk.be . We bundelen de inschrijvingen op de #ikfietsnaarhetwerk-dag op 27 april.

Ook als je thuiswerkt op de #ikfietsnaarhetwerk-dag, kan je deelnemen. Schrijf je in en duid aan dat je thuiswerkt en een symbolische rit zal fietsen.

Habbekrats vzw heeft 17 huizen ingericht in België waar kwetsbare kinderen en jongeren terecht kunnen voor vriendschap en hulp. Habbekrats zal met het ingezameld bedrag zomerkampen organiseren zodat de kinderen kunnen ontsnappen aan hun moeilijke thuisomgeving en kunnen genieten.

Sinds dit jaar zamelen we ook geld in voor het Natuurhulpcentrum, een opvangcentrum voor zieke en gewonde wilde inheemse dieren. Daarnaast vangen ze ook vanuit heel Europa in beslag genomen of gedumpte exotische dieren tijdelijk op. De vraag tot opvang stijgt en het Natuurhulpcentrum zal het geld gebruiken om de uitbreiding te bekostigen.

Als jouw donatie €40 of meer bedraagt, zal Habbekrats of het Natuurhulpcentrum jou een fiscaal attest bezorgen.

We zijn voor de editie van 2023 niet meer op zoek naar ambassadeurs. Wil je je alvast aanmelden voor volgend jaar? Contacteer ons vrijblijvend via info@ikfietsnaarhetwerk.be.

VEELGESTELDE VRAGEN VOOR BEDRIJVEN

De fietsers binnen jouw bedrijf kunnen zich individueel inschrijven via de website. Het is dus niet nodig om dit voor jouw medewerkers te doen.

Je kan als bedrijf de campagne een extra hart onder de riem steken door sponsor te worden of een donatie te doen.

Je bedrijf kan een donatie doen op het rekeningnummer van Cyclis Bike Lease op het rekeningnummer: BE43 0689 3508 7101

Cyclis Bike Lease zal het ingezameld bedrag 50/50 doorstorten naar Habbekrats vzw en het Natuurhulpcentrum vzw.

Vanaf €250 verschijnt jouw logo op de pagina over goede doelen.

Fietsende collega’s kunnen bij de inschrijving ook een bedrag doneren.

Je kan je fietsende collega’s belonen met een lekker gezond ontbijt of fruit. Fietsvriendelijke bedrijven delen ook al eens fluohesjes of andere gadgets uit.

Jullie kunnen in aanloop naar de #ikfietsnaarhetwerk-dag ook deelnemen aan één van onze fietschallenges die wekelijks zullen verschijnen op Instagram en Facebook. Tag ons in jullie foto en wie weet verschijnt deze wel op de website.

Geef ons een seintje via info@ikfietsnaarhetwerk.be en wij bundelen de inschrijven eenmalig op de #ikfietsnaarhetwerk-dag op 27 april.

Andere vraag? Contacteer ons via onderstaand formulier of 011 730 115.

CONTACT

Naam
Heb je een vraag of een opmerking? Laat het ons weten.