OVER ONS

DE MISSIE

Cyclis Bike Lease is sinds 2014 de pionier van fietsleasing in België. Werknemers ruilen een stuk van hun brutobudget in voor een fiscaal voordelige leasefiets inclusief diensten zoals onderhoud, verzekering en pechbijstand. Ondertussen rijden er meer dan 28.000 werknemers rond met een Cyclis leasefiets. Het doel van Cyclis is om voor iedereen zoveel mogelijk (fiets)plezier te creëren.

5 JAAR, 5 EDITIES

Vijf jaar geleden wilden we al onze fietsers oproepen om op één dag naar het werk te fietsen. Al snel kwamen we op het idee om met deze campagne alle Vlaamse werknemers te motiveren om te fietsen naar het werk. Zo gezegd, zo gedaan. #ikfietsnaarhetwerk groeide uit tot een nationale sensibiliseringscampagne waar jaarlijks meer dan 6000 entiteiten en bedrijven aan deelnemen. Goed voor bijna 20.000 fietsers in 2022. En dit aantal stijgt ieder jaar!

NEEM DE FIETS, VOORGOED

Het doel van de #ikfietsnaarhetwerk-actie is om zoveel mogelijk werknemers te overtuigen van de fiets als vervoersmiddel naar het werk. Wie weet krijgen ze de fietskriebels te pakken als ze het eens proberen. Werknemers die al naar het werk fietsen, vinden het leuk dat er een volledige dag aan hun gewijd wordt. Zij overtuigen dan ook vaak hun collega’s, vrienden en familie om deel te nemen.

VOOR EEN BETERE WERELD

We zamelen met #ikfietsnaarhetwerk ook ieder jaar geld in voor het goede doel. Iedere deelnemer kan vrijblijvend een bedrag doneren bij de inschrijving. We hebben de afgelopen drie jaar een langdurige relatie opgebouwd met Habbekrats. Deze vzw zet zich in voor kwetsbare kinderen en jongeren in België. Samen zamelden we de afgelopen jaren geld in voor fietsen, voor een sportfort aan het Avonturenhuis in de Ardennen en voor sportartikelen in het nieuwe Habbekrats huis in Brussel. Dit jaar zal Habbekrats met het  bedrag zomerkampen organiseren.

EEN HART VOOR DIEREN

Cyclis Bike Lease heeft een groot hart voor dieren. Sinds dit jaar steunen we dan ook een tweede goed doel: Het Natuurhulpcentrum in Oudsbergen. Deze organisatie vangt inheemse gewonde dieren of in beslag genomen/ gedumpte exotische dieren op. De vraag naar opvang stijgt en uitbreiding is dus noodzakelijk. Het ingezameld bedrag zal hiervoor ingezet worden.

NEEM DE FIETS EN SCHRIJF JE IN

Wil jij meefietsen op donderdag 27 april en eventueel ook het goede doel steunen? Schrijf je hier in.

SCHRIJF JE IN