Ontdek onze goede doelen van 2023

Samen fietsen we voor een goede gezondheid, dragen zorg voor het milieu en zamelen geld in voor twee goede doelen: Habbekrats vzw en het Natuurhulpcentrum vzw. We verdelen het ingezamelde bedrag eerlijk door twee. Je kan als bedrijf of particulier doneren tot en met vrijdag 28 april tot 20u.

SCHRIJF JE IN & DONEER ENKEL DONEREN

HABBEKRATS VZW

We ondersteunen deze prachtige organisatie voor het 4de jaar op rij. Ze hebben namelijk hetzelfde doel als Cyclis Bike Lease: tot het uiterste gaan om zoveel mogelijk mensen gelukkig te maken.

Habbekrats vzw zet zich in voor kwetsbare kinderen en jongeren. Ze hebben 17 huizen ingericht in België waar jongeren terecht kunnen voor vriendschap, warmte, avontuur en hulp. Dit jaar zal Habbekrats met het ingezameld bedrag een gratis kampplaats bezorgen aan kinderen die daartoe de kans niet hebben. Op kamp gaan lijkt de normaalste zaak van de wereld. Maar dat geldt helaas niet voor iedereen.

Dankzij de donaties kocht Habbekrats eerder al kinderfietsen en bouwde een sportfort aan het Avonturenhuis in de Ardennen, waar 99 kampdagen per jaar plaatsvinden.

Natuurhulpcentrum VZW

Wij, bij Cyclis Bike Lease, hebben een groot hart voor dieren. De 2 office dogs, Luna en Nala, worden dan ook als volwaardige collega’s beschouwd 😉. Het is dan ook een logische keuze om het Natuurhulpcentrum te ondersteunen.

Natuurhulpcentrum vzw is een opvangcentrum voor zieke, gewonde en hulpbehoevende inheemse wilde dieren en steeds meer ook voor exotische dieren. De vraag naar opvang stijgt enorm. Het Natuurhulpcentrum zal met jullie donaties haar grootste uitbreiding ooit bekostigen.