BEDRIJVEN

FIETST JOUW BEDRIJF MEE?

Overtuig je collega’s om zichzelf in te schrijven via de website en mee te fietsen op 27 april. Ook thuiswerkers kunnen zich inschrijven en een symbolische rit maken op de #ikfietsnaarhetwerk-dag.

DAAG JE COLLEGA'S UIT & WIN

Doe met je collega’s mee met één of meerdere challenge(s) en maak kans op een verzorgingspakket van Atelier Rebul. Zo kunnen alle fietsers zich lekker opfrissen voor ze aan hun werkdag beginnen. =).

Challenge #2 | Als je fietst naar het werk aanschouw je voor dag en dauw de mooiste plekken in de natuur. Een groot voordeel ten opzichte van automobilisten. Doe mee aan de challenge van deze week en laat ons meegenieten van jouw lievelingsplek tijdens je fietstocht naar/van het werk.

Facebook Instagram

DOWNLOAD PROMOMATERIAAL

Download het digitaal promomateriaal en verspreid deze via het intranet of de interne nieuwsbrief. Je kan de affiche en flyer ook afdrukken en ophangen aan bijvoorbeeld de inkomhal, de kantine of de fietsenstalling. Je kan het aantal deelnemers binnen je bedrijf live raadplegen via de deelnemerslijst op de website.

Affiches
A3 staand

Flyer
A5 staand

STEUN HET GOEDE DOEL

Je collega’s kunnen bij de inschrijving een bedrag doneren aan het goede doel. Het ingezameld bedrag wordt door twee verdeeld en daarna integraal doorgestort naar Habbekrats vzw & het Natuurhulpcentrum vzw. Wil jouw bedrijf de goede doelen een extra hart onder de riem steken?

DONEER NU

WORD SPONSOR

Wil jouw bedrijf dat tikkeltje extra doen? Je kan nog tot 1 april sponsor worden van de campagne. Contacteer ons hier vrijblijvend om een partnership te bespreken.

CONTACTEER ONS